Monteur koeltechniek

Wil jij als Monteur Koeltechniek werken in een sterk groeiende organisatie in de koel- en klimaattechniek, airconditioning en ventilatie? Solliciteer dan direct! Bij ons kan je morgen al aan de slag.
Klik hier voor meer informatie

Onderhoudsmonteur koeltechniek

Wil jij als Onderhoudsmonteur werken in een sterk groeiende organisatie in de koel- en klimaattechniek, airconditioning en ventilatie? Solliciteer dan direct! Bij ons kan je morgen al aan de slag.
Klik hier voor meer informatie

Servicemonteur koeltechniek

Wil jij als Servicemonteur werken in een sterk groeiende organisatie in de koel- en klimaattechniek, airconditioning en ventilatie? Solliciteer dan direct! Bij ons kan je morgen al aan de slag.
Klik hier voor meer informatie

Werkvoorbereider/planner

Airco HP zoek een nieuwe collega! Wij zijn per direct opzoek naar een werkvoorbereider / planner. Als werkvoorbereider / planner ben je verantwoordelijk voor het coördineren van het proces van verkoop tot de oplevering ervan. Hierbij val jij pal onder directieniveau en vervul jij ook een belangrijke adviserende rol richting de directie.
Klik hier voor meer informatie

Je komt werken bij een snel groeiende organisatie in de koel -en klimaattechniek, airconditioning en ventilatie. Wij bedienen tal van klanten, deze zijn verspreid over heel Nederland en actief in verschillende branches. Wij bieden klanten een breed assortiment dat constant in ontwikkeling is met kwaliteit en betrouwbaarheid als constante factoren. Wil je meer weten of direct solliciteren?
Stuur je cv naar janneke@aircohp.nl