Onze installaties

Bij Airco HP zijn we gespecialiseerd in diverse soorten klimaatbeheersing. U kunt bij ons terecht voor onder andere airconditioning, warmtepompen, ventilatie, horeca afzuigsystemen en luchtgordijnen. Bekijk hieronder hoe wij u verder kunnen helpen.

Airconditioning

Zowel in de zomer als de winter een optimale binnentemperatuur? Maak het hele jaar door gebruik van uw airconditioningsystemen.

Warmtepompen

Op zoek naar een duurzame en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van uw gebouwen of woning? Een warmtepomp is de perfecte oplossing.

Ventilatie

De juiste ventilatie is cruciaal voor een gezond binnenklimaat en een aangename en gezonde werk-, leer-, en leefomgeving.

Horeca afzuiging

Goede ventilatie- en afzuigsystemen zijn van belang in de horeca. Zorg altijd voor een gezond en aangenaam binnenklimaat voor uw gasten en medewerkers.

Luchtgordijnen

Voorkom dat warmte verloren gaat en de kou naar binnendringt met luchtgordijnen. U behoudt een gastvrij entree en een gecontroleerde luchtstroom.

Onderhoud of storing melden?

Altijd verzekerd zijn van optimaal werkende klimaatbeheersingssystemen? Meldt uw storing of plan een onderhoudsbeurt in, zodat uw systeem blijft werken.