Reviews

We hebben al veel mooie projecten mogen opzetten en klanten voorzien van de beste klimaatbeheersingssystemen. Bekijk hieronder hoe zij onze service ervaren.

Zeer tevreden over de vakkundigheid en het eindresultaat!De installatie van drie units in de ...
Lees meer
Bobby Moermans
Zeer tevreden over de vakkundigheid en het eindresultaat!De installatie van drie units in de woonkamer en twee slaapkamers, verliep uitstekend. Er werdt netjes gewerkt en de monteurs waren erg vriendelijk.De Mitsubishi airconditioning levert prima verkoeling en verwarming!Een echte aanrader.
Bobby Moermans
Afgelopen week twee binnenunits laten plaatsen en 1 buitenunit. Installatie was goed, werd zeer netjes gewerkt ...
Lees meer
Leon Lasker
Afgelopen week twee binnenunits laten plaatsen en 1 buitenunit. Installatie was goed, werd zeer netjes gewerkt en de afwerking top. Het contact met de accountmanager was ook prettig. Dus woon je in de regio, dan zal ik zeker aanraden om Airco HP aan te schrijven
Leon Lasker
Geweldige ervaring bij de installatie van onze 3 airco’s met inverter warmtepomp! Raymond die uitgebreid...
Lees meer
Titus van Mierlo
Geweldige ervaring bij de installatie van onze 3 airco’s met inverter warmtepomp! Raymond die uitgebreid aan huis komt en alle mogelijkheden met ons doornam en zelfs nog eens terug kwam toen wij aanvullende vragen hadden. Bobby en André hebben het uitgewerkte plan perfect geïnstalleerd. Netjes, vriendelijk en heel hard werkend. Zelfs tijdens enorme regenbuien gingen zij gewoon door. Na het testen én uitgebreide uitleg zijn wij positief verbaasd over de snelheid waarmee onze kamer warmer wordt. AircoHP enorm bedankt! Een aanrader!
Titus van Mierlo
Topbedrijf ! Van het vooraf bespreken van de mogelijkheden tot aan de oplevering is alles prima ...
Lees meer
Jesse Drost
Topbedrijf ! Van het vooraf bespreken van de mogelijkheden tot aan de oplevering is alles prima verlopen. Tijdens de installatie doen de monteurs alles wat mogelijk is om de installatie zo netjes mogelijk te plaatsen en op te leveren. Hierbij wordt dit altijd vooraf besproken. Aanrader ! 2 binnenunits voor de slaapkamers op 1 buitenunit van Mitsubishi
Jesse Drost
Wat een goed geoliede organisatie! Bezoek aan huis van Raymond die met een hele goede...
Lees meer
Paul Zweedijk
Wat een goed geoliede organisatie! Bezoek aan huis van Raymond die met een hele goede oplossing kwam voor ons lastige vraagstuk. Paar weekjes wachten en de installatie is een feit. Monteur Pim heeft super mooi werk geleverd en in kort tijdsbestek alles volgens verwachting geïnstalleerd en werkend opgeleverd.Enorm blij met het resultaat!
Paul Zweedijk

Waarom Airco HP?

Onze eigen én echte vakmensen

Bij Airco HP werken we altijd met ons eigen personeel en bekwamen vakmensen. Hierdoor werkt iedereen volgens de normen en waarden van Airco HP en bent u altijd verzekerd van de beste service.

Hoge kwaliteit en eerlijk advies

Onze vakmensen zijn opgeleid, gemotiveerd en hebben vaak jarenlange ervaring. Hierdoor garanderen wij altijd hoge kwaliteit in elke discipline. Wij voorzien u altijd van een eerlijk advies dat past bij uw wensen.

Altijd bereikbaar, ook als het niet uitkomt

U wordt bij ons altijd direct geholpen en we zijn continu bezig met het verbeteren van onze klantenservice. We zorgen altijd voor een vast aanspreekpunt die u direct kan helpen met al uw vragen.

Onze installaties

Bij Airco HP zijn we gespecialiseerd in diverse soorten klimaatbeheersing. U kunt bij ons terecht voor onder andere airconditioning, warmtepompen, ventilatie, horeca afzuigsystemen en luchtgordijnen. Bekijk hieronder hoe wij u verder kunnen helpen.

Airconditioning

Zowel in de zomer als de winter een optimale binnentemperatuur? Maak het hele jaar door gebruik van uw airconditioningsystemen.

Warmtepompen

Op zoek naar een duurzame en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van uw gebouwen of woning? Een warmtepomp is de perfecte oplossing.

Ventilatie

De juiste ventilatie is cruciaal voor een gezond binnenklimaat en een aangename en gezonde werk-, leer-, en leefomgeving.

Horeca afzuiging

Goede ventilatie- en afzuigsystemen zijn van belang in de horeca. Zorg altijd voor een gezond en aangenaam binnenklimaat voor uw gasten en medewerkers.

Luchtgordijnen

Voorkom dat warmte verloren gaat en de kou naar binnendringt met luchtgordijnen. U behoudt een gastvrij entree en een gecontroleerde luchtstroom.

Onderhoud of storing melden?

Altijd verzekerd zijn van optimaal werkende klimaatbeheersingssystemen? Meldt uw storing of plan een onderhoudsbeurt in, zodat uw systeem blijft werken.

klimaatbeheersing

Benieuwd welk klimaatbeheersingssysteem het beste voor u geschikt is?

Bij Airco HP komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken zodat we u kunnen voorzien van het juiste advies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.