pROJECT

Armada music Laren

Over Armada music Laren

Soort locatie
Bedrijfslocatie

Geleverde installaties
Airco

Branche
Televisie & radio

De vraag van Armada music Laren

Pinna Acoustics bouwt geluidsstudio’s voor opdrachtgevers en is een vaste relatie van ons waar we vaak mee samenwerken. Wanneer de opdrachtgever van Pinnan nog op zoek is naar een specialist op het gebied van klimaatbeheersing worden bij door Pinna aangedragen. Zo hebben wij nu ook weer een mooi project mogen doen voor Armada music Laren om klimaatbeheersingssystemen te installeren.

“We zijn trots op onze kanaal airco bij Armada Music. Het systeem presteert uitstekend, biedt comfort tijdens productiesessies en voldoet aan hoge eisen. Voor betrouwbare koeloplossingen zijn wij uw partner.”

Jasper - Airco HP

De oplossing voor Armada music Laren

Voor dit project hebben we een klimaatbeheersingssysteem geleverd waarmee gekoeld of verwarmd kan worden. Omdat het in een studio muisstil moet kunnen zijn, is onze installatie zo geëngineerd dat je hem niet kan horen in de studio.

Omdat de studio goed geïsoleerd is komt er nagenoeg geen verse lucht naar binnen. Aangezien er de hele dag mensen muziek aan het produceren zijn is verse lucht en zuurstof natuurlijk wel nodig. Daarom hebben we de studio ook voorzien van mechanische ventilatie. Ze heeft de klant een installatie die kan koelen of verwarmen en tevens verse lucht in de studio verzorgt.

Meer projecten bekijken?

We hebben nog vele mooie projecten mogen doen. Bekijk hieronder al onze projecten

Woonhuis met LKVO Vastgoedontwikkeling

Deze projectontwikkelaar wilde graag airconditioning en warmtepompen toevoegen aan een groot woonhuis voor een optimaal binnenklimaat. Bekijk hier...

Het Dikke Torentje

Voor een vaste relatie van ons van de ONA Group, het dikke torentje, zijn wij aan de met airconditioning zodat het hier in de zomer koel kan...
OPLOSSING OP MAAT

Hulp nodig bij een klimaatbeheersingsvraagstuk?

Wij helpen u altijd met een oplossing op maat. Of het nu gaat om één systeem of een uitgebreid vraagstuk. Vraag vrijblijvend een oplossing aan, dan helpen we u graag verder.