pROJECT

Woonhuis met LKVO Vastgoedontwikkeling

Over Woonhuis met LKVO Vastgoedontwikkeling

Soort locatie
Woonhuis

Geleverde installaties
Airco

Branche

De vraag van Woonhuis met LKVO Vastgoedontwikkeling

De klant is een projectontwikkelaar die woningen koopt en deze verbouwd. De klant wilden graag airconditioning en warmtepompen laten installeren zodat het er in de winter goed verwarmd kon worden en het er in de zomers lekker koel bleef.

“We zijn trots op ons recente project met LKVO Vastgoedontwikkeling. Onze wand airco-installatie biedt comfort en behoudt de esthetiek van een woonhuis. Dit toont onze toewijding aan hoogwaardige koeloplossingen en we kijken uit naar verdere samenwerkingen.”

De oplossing voor Woonhuis met LKVO Vastgoedontwikkeling

Als eerst hebben we de slaapkamers voorzien van airconditioning en warmtepompen zodat hier altijd een optimale binnen termperatuur is. Daarnaast hebben we op de begane grond ook airconditioning en warmtepompen toegepast om ermee te kunnen koelen in de zomer en in de winter bij verwarmen tot een buitentemparatuur van 5 graden. Hierbij hebben we gekozen voor hoge wandmodellen zodat er hierdoor veel ruimte overblijft in de slaapkamers.

Meer projecten bekijken?

We hebben nog vele mooie projecten mogen doen. Bekijk hieronder al onze projecten

Het Dikke Torentje

Voor een vaste relatie van ons van de ONA Group, het dikke torentje, zijn wij aan de met airconditioning zodat het hier in de zomer koel kan...

Armada music Laren

Een geluidsstudio is vaak niet voorzien van veel verse lucht. Daarom hebben wij deze studio voorzien van mechanische ventilatie en een...
OPLOSSING OP MAAT

Hulp nodig bij een klimaatbeheersingsvraagstuk?

Wij helpen u altijd met een oplossing op maat. Of het nu gaat om één systeem of een uitgebreid vraagstuk. Vraag vrijblijvend een oplossing aan, dan helpen we u graag verder.