pROJECT

Het Dikke Torentje

Over Het Dikke Torentje

Soort locatie
Bedrijfslocatie

Geleverde installaties
Airco

Branche
Horeca

De vraag van Het Dikke Torentje

Het dikke torentje is een vaste relatie van ons van de ONA Group. De ONA Group is een onderneming die gespecialiseerd is in het organiseren van evenementen. Bij de ONA Group op kantoor hebben wij alle klimaatbeheersing verzorgd waardoor daarna ook de vraag is gekomen om bij het Dikke Torentje aan de slag te gaan.

“We zijn trots op onze recente installatie van meerdere wand airco’s bij Het Dikke Torentje. Dit heeft gezorgd voor een comfortabele sfeer zonder afbreuk te doen aan de historische structuur. We kijken ernaar uit om verder bij te dragen aan unieke locaties zoals deze.”

De oplossing voor Het Dikke Torentje

Bij het dikke torentje hebben we de suite voorzien van airconditioning. Ze wilde namelijk voornamelijk in de zomer deze ruimte goed kunnen verkoelen. Daarnaast kan de installatie in de winter ook nog gebruikt worden om de ruimte bij te verwarmen.

Meer projecten bekijken?

We hebben nog vele mooie projecten mogen doen. Bekijk hieronder al onze projecten

Woonhuis met LKVO Vastgoedontwikkeling

Deze projectontwikkelaar wilde graag airconditioning en warmtepompen toevoegen aan een groot woonhuis voor een optimaal binnenklimaat. Bekijk hier...

Armada music Laren

Een geluidsstudio is vaak niet voorzien van veel verse lucht. Daarom hebben wij deze studio voorzien van mechanische ventilatie en een...
OPLOSSING OP MAAT

Hulp nodig bij een klimaatbeheersingsvraagstuk?

Wij helpen u altijd met een oplossing op maat. Of het nu gaat om één systeem of een uitgebreid vraagstuk. Vraag vrijblijvend een oplossing aan, dan helpen we u graag verder.